Verantwoord bewegen en sporten na klachten of rekening houdend met uw mogelijkheden in een  kleine groep (max 8 personen) onder begeleiding van fysiotherapeut 1 of 2 keer per week uw algehele conditie verbeteren.

Gezondheidsklachten komen bij iedereen voor, maar vaak herstelt het lichaam zich na korte tijd weer. In sommige gevallen gaat het om hardnekkigere klachten waarnaast behandeling gewenst is. Daarom bieden wij, naast de reguliere fysiotherapie, ook de mogelijkheid om door te blijven bewegen binnen onze medische trainingsgroepen. Bij bijvoorbeeld hart- en vaatziekten, longaandoeningen en klachten aan de rug, nek, schouder, bekken of knieën is medische trainingstherapie een geschikte behandelmethode.

Doel van deze methode is het verminderen of verhelpen van klachten door het verantwoord leren bewegen met een bepaalde aandoening. Soms gaat het om een tijdelijke lagere belasting van het lichaam, in andere gevallen om het leren omgaan met beperkingen in de bewegingen van het lichaam tijdens dagelijkse bezigheden. De fysiotherapeut stelt een persoonlijk trainingsplan op dat rekening houdt met klachten en mogelijkheden en helpt de conditie te verbeteren.

Nadere informatie en prijzen vindt u hier:  tarieven MTT 2021