SPLITSING FYSIOMIX EN FYSIOTHERAPIE LIESSEL

Per 1 februari 2022 splitst de praktijk in Liessel af van Fysiomix. Hans van Stipdonk gaat daar samen met Joost Bukkems en Koen Kuunders verder als zelfstandige praktijk.

De behandelingen van patiënten in Deurne en Elsendorp zullen worden voortgezet door Leony Taanman-Kevenaar en Wessel Janssen.


WHAT´S APP

Om de bereikbaarheid te vergroten en mensen makkelijker te woord te kunnen staan maken we tegenwoordig gebruik van What´s app. Heb je een vraag over een klacht, mogelijke behandeling of wil je gewoon even een mening van een expert weten? Schroom niet en app de therapeut!! Je vindt de nummers bij de gegevens over de therapeuten in onderstaande links.

Patrick van Erp

Peter Kuijpers

Leony Taanman-Kevenaar

Marijke Beukers-van Erp

Wessel Janssen

 


WETGEVING AVG PRIVACYVERKLARING

Privacy verklaring in verband met de wet AVG:

U vindt de praivacy verklaring van Fysiomix en Fysiomix Kind hier


VERGELIJKEN ZIEKTEKOSTENVERZEKERINGEN

We hebben ter informatie een mogelijkheid om de verschillende ziektekostenverzekeringen te vergelijken op de website van Fysiomix opgenomen.


 

 

ToP PROGRAMMA; ZORG VOOR VROEG PREMATUTEN EN HUN OUDERS

Eefke Bongers begeleidt sinds ruim een jaar vroeg prematuren en hun ouders in het ToP programma; Eefke is geregistreerd begeleidster van dit programma. Kinderen worden hiervoor door hun kinderarts doorverwezen.


REALFIT

Bij Fysiomix Kind kunnen kinderen met overgewicht vanaf deelnemen aan RealFit; een programma van 13 weken waarin jongeren tussen 13 en 18 in een groep onder begeleiding van een fysiotherapeut, een diëtist en een gedragsdeskundige samen aan de slag gaan om een gezonde leefstijl aan te nemen en deze te behouden.Neem voor meer informatie contact op met Fysiomix (0493-317373) of Fysiomix Kind (0493-318651).


NIEUWE COLLEGA FYSIOMIX KIND

In februari 2016 is Marieke Adelaars het team van Fysiomix Kind komen versterken; Fysiomix Kind ziet in haar een zeer gemotiveerd kinderfysiotherapeut, die midden in de ontwikkelingen in de kinderfysiotherapie staat, maar daarbij juist het kind en zijn omgeving centraal stelt.


TRAININGSGROEPEN

In september 2015 is Fysiomix in Deurne op het Stationsplein en in Liessel in de Gasterij aan het Pater Aartsplein gestart met trainingsprogramma’s:

Bewegen voor mensen met een (milde) chronische aandoening.

In een 12 weeks trainingsprogramma wordt in 21 bijeenkomsten de basis gelegd om met of ondanks een (milde) chronische aandoening grip te krijgen of houden op kwaliteit van leven.

In kleine groepen tot max. 8 personen met vergelijkbare aandeningen gaat u aan de slag met als resultaat dat verantwoord bewegen een onderdeel gaat uitmaken van uw dag- of weekpatroon.

Meer lezen:

Algemene informatie trainingsprogramma’s:

informatie beweegpakket

Trainingsprogramma voor algemeen conditieverlies:

Trainingsprogramma algemeen conditieverlies

Trainingsprogramma voor: artrose/reuma/langdurige (lage) rugklachten:

Trainingsprogramma bewegingsapparaatproblematiek

Trainingsprogramma voor:suikerziekte/etalagebenen/longaandoeningen/hart- en vaatziekten/beroerte/niet aangeboren neurologische aandoeningen:

Trainingsprogramma interne problematiek