PATRICK MET PENSIOEN

Op maandag 7 augustus heeft Patrick zijn laatste werkdag als Fysiotherapeut gewerkt. Na een glansrijke carrière van ruim 44 jaar mag hij dan nu samen met Lisette lekker gaan genieten van zijn welverdiende pensioen. We wensen hun een heerlijke tijd samen toe!


LEONY EN MARIJKE NIEUWE EIGENAREN FYSIOMIX

Per 1 februari 2023 hebben Patrick en Peter het stokje van Fysiomix overgedragen aan Leony en Marijke. Beiden zijn al jaren werkzaam binnen de praktijk en een bekend gezicht in de omgeving. Zij dragen Fysiomix een warm hart toe en zullen met volle overgave Fysiomix voortzetten. De kwaliteit, zorg en behandelingen zullen van een niveau zijn die u van ons gewend bent en zij zullen aan de slag gaan om Fysiomix ook klaar te maken voor toekomstbestendige zorg.

Wij hebben er alle vertrouwen in dat Fysiomix in goede handen is!


FYSIOMIX Kind heet tegenwoordig Kinderfysiotherapie Deurne

Per 1 januari 2023 is Fysiomix Kind overgenomen door Carine van den Boogert en Eefke Bongers. Zij zullen de praktijk op de bekende locaties en met dezelfde therapeuten voortzetten. Voor meer informatie kijk op hun website.


SPLITSING FYSIOMIX EN FYSIOTHERAPIE LIESSEL

Per 1 februari 2022 splitst de praktijk in Liessel af van Fysiomix.

De behandelingen van patiënten in Deurne en Elsendorp zullen worden voortgezet door Leony Taanman-Kevenaar en Wessel Janssen.


WHATSAPP

Om de bereikbaarheid te vergroten en mensen makkelijker te woord te kunnen staan maken we tegenwoordig gebruik van Whatsapp. Heb je een vraag over een klacht, mogelijke behandeling of wil je gewoon even een mening van een expert weten? Schroom niet en app de therapeut!! Je vindt de nummers bij de gegevens over de therapeuten in onderstaande links.

 

Leony Taanman-Kevenaar

Marijke Beukers-van Erp

Wessel Janssen

Stan van der Loop

 

 


WETGEVING AVG PRIVACYVERKLARING

Privacy verklaring in verband met de wet AVG:

U vindt de privacy verklaring van Fysiomix https://www.fysiotherapiedeurne.nl/wp-content/uploads/2023/05/2023-PRIVACYVERKLARING-1.pdf


VERGELIJKEN ZIEKTEKOSTENVERZEKERINGEN

We hebben ter informatie een mogelijkheid om de verschillende ziektekostenverzekeringen te vergelijken op de website van Fysiomix opgenomen.


TRAININGSGROEPEN

In september 2015 is Fysiomix in Deurne op het Stationsplein gestart met trainingsprogramma’s:

Bewegen voor mensen met een (milde) chronische aandoening.

In een 12 weeks trainingsprogramma wordt in 21 bijeenkomsten de basis gelegd om met of ondanks een (milde) chronische aandoening grip te krijgen of houden op kwaliteit van leven.

In kleine groepen tot max. 8 personen met vergelijkbare aandeningen gaat u aan de slag met als resultaat dat verantwoord bewegen een onderdeel gaat uitmaken van uw dag- of weekpatroon.

Meer lezen:

Algemene informatie trainingsprogramma’s:

informatie beweegpakket

Trainingsprogramma voor algemeen conditieverlies:

Trainingsprogramma algemeen conditieverlies

Trainingsprogramma voor: artrose/reuma/langdurige (lage) rugklachten:

Trainingsprogramma bewegingsapparaatproblematiek

Trainingsprogramma voor: suikerziekte/etalagebenen/longaandoeningen/hart- en vaatziekten/beroerte/niet aangeboren neurologische aandoeningen:

Trainingsprogramma interne problematiek