Fysieke klachten van tijdelijke of langdurige aard kunnen veel invloed hebben op dagelijkse bezigheden. Wij helpen u graag om optimaal te kunnen bewegen en klachten zoveel mogelijk te beperken. Wij zijn er voor jong en oud, of het nu gaat om sportblessures, arbeidsklachten of andere beweegklachten. U kunt bij ons altijd rekenen op specialistische kennis, een praktisch advies en persoonlijke aandacht.

Bij ons staan gespecialiseerde therapeuten voor u klaar om, door middel van gesprekken en testen, te achterhalen waar de oorzaak van uw klacht ligt. Vervolgens geven we advies over de juiste behandelmethode en begeleiden u persoonlijk gedurende het complete hersteltraject. Wij geven advies en tips over verantwoord bewegen, een gezonde levensstijl en het voorkomen of terugdringen van ziekteverzuim.

Onze behandelingen lopen uiteen van kortdurende fysiotherapeutische behandelingen, tot langdurige begeleidingstrajecten voor chronische aandoeningen zoals bijvoorbeeld Parkinson of COPD. Door nauwe samenwerkingsverbanden met andere disciplines en specialistische netwerken blijven wij continu in beweging en zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Op deze manier kunnen wij de zorg en kwaliteit blijven bieden die u van ons mag verwachten.

Wilt u zich direct aanmelden voor een behandeling bel dan naar 0493-317373 of stuur een email met je gegevens naar info@fysiomix.nl. Maak je liever bij een van de therapeuten meteen een afspraak dan kan dit via hun directe email of gewoon een berichtje via Whatsapp. Kijk voor het juiste nummer onder het kopje Team.