Voor fysiotherapie kunt u op 4 locaties terecht: in Deurne op het Stationsplein en in de Hoeksteen aan de Sint Jozefstraat. In Liessel in de Gasterij aan het Pater Aartsplein en in Elsendorp in de Dompelaar aan de st. Janstraat.

Kinderfysiotherapie vindt u op 3 locaties: op het Stationsplein en in de Vlieger aan de Schelde in Deurne en in de Gasterij aan het Pater Aartsplein in Liessel. Kinderen tot 6 maanden worden aan huis behandeld. Deze locaties hebben uiteenlopende openingstijden, en per locatie zijn verschillende fysiotherapeuten werkzaam. Klik op een vestiging voor meer informatie  over medewerkers, openingstijden, het adres en route-informatie.

De hoofdvestiging van Fysiomix en Fysiomix Kind is aan het Stationsplein in Deurne. Dit is ook de grootste locatie, met vijf behandelkamers voor Fysiomix en een volledig ingerichte oefenzaal, die zeer geschikt is voor (groeps)trainingen. Fysiomix Kind beschikt hier over 2 behandelruimtes en maakt ook gebruik van de oefenzaal. Ook in de Gasterij in Liessel is naast 3 behandelkamers een volwaardige oefenzaal aanwezig. De Hoeksteen heeft een behandelkamer en een oefenzaal en in ook de Dompelaar in Elsendorp vindt u een volwaardig ingerichte praktijkruimte .