U vindt onze hoofdlocatie aan Stationsplein 9 te Deurne.

Wij zijn zeer goed bereikbaar met de trein (station recht tegenover), bus (halte aan het plein), auto (eigen parkeerplaatsen aan de achterzijde en diverse kort parkeerplekken incl. invalideplek aan de Emmalaan/ Stationsplein). En natuurlijk met de fiets of te voet.

Onze locatie heeft in 2023 een grote renovatie ondergaan. Niet alleen het pand van binnen is lichter, ruimer en toekomstbestendig, maar ook de toegankelijkheid via de elektrische schuifdeur is een enorme verbetering.

In onze wachtkamer wordt u verwelkomd in een lichte prettige ruimte en door onze altijd even hartelijke secretaresse Marion. Neem gerust plaats op een van de stoelen, uw therapeut komt u halen voor uw afspraak.

Heeft u toch een vraag en is de balie onbemand? Geen probleem! Naast de lectuurstandaard vindt u een bel om de therapeuten te laten weten dat u er bent en wat wil vragen.

Terwijl  u wacht kunt u ook gebruik maken van onze boekenkast. U mag hier gerust een boek uit lenen, meenemen of er weer andere boeken in terugzetten.

Op deze locatie werken we samen met Kinderfysiotherapie Deurne en Podotherapie Hermanns.

   

Contactgegevens

Stationsplein 9
5751 JN Deurne
tel. 0493-317373
fax. 0493-318652

info@fysiomix.nl
www.fysiomix.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 7:30 – 19:00 uur.

Tweemaal per week zijn er avondgroepen tot 21.00 uur.

Werkzame medewerkers
   Marijke
Leony Taanman-Kevenaar Marijke Beukers- van Erp

 

Wessel Janssen Stan van der Loop
Peter
Peter Kuijpers Marion Aarts- van de Ven