Tegenwoordig heeft u niet altijd meer een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig. U kunt zonder of met verwijzing een afspraak bij ons maken. Wij geven u in beide gevallen een passend advies en zorgen dat u door een gespecialiseerde fysiotherapeut wordt geholpen. Als u zelf contact met ons opneemt wordt uw huisarts wel geïnformeerd, tenzij u anders aangeeft.

Het fysiotherapeutisch proces

We starten altijd met het in kaart brengen van uw klachtenbeeld. Dit doen we door te starten met een intakegesprek en aansluitend een lichamelijk onderzoek. Vanuit de conclusie stellen we dan een behandelplan met doelstellingen op. Dit alles gaat in overleg en samenspraak met u. Zodra we gezamenlijk het behandelplan hebben opgesteld volgt de periode waarin we u gaan behandelen en begeleiden om zo de beoogde doelstelling(en) te gaan behalen. Zodra we deze doelstelling(en) bereikt hebben, evalueren we het proces en sluiten we de behandelperiode samen met u af.

Om alles zo goed mogelijk in kaart te krijgen vragen we van u om bij aanvang, tussendoor en aan het einde wat vragenlijsten voor ons in te vullen. Dit zal in principe per email naar  u gestuurd worden, zodat u dit rustig thuis kunt doen. Dit gaat dan niet ten kosten van de behandeltijd op de praktijk. Heeft u geen email of kiest u er toch liever voor om dit samen op de praktijk te doen? Geen probleem!! Dan nemen we hiervoor onze tijd gedurende behandeling.

Na afloop ontvangt u van Qualiview nog een email. Wij willen u vragen deze vragenlijst ten alle tijden in te vullen. Onze praktijk wordt namelijk landelijk gescoord aan de hand van de beoordeling van patiënten. U helpt ons hiermee enorm!

Vergoeding

Bent u aanvullend verzekerd? Dan zal u in de meeste gevallen de behandeling vergoed krijgen tot een maximaal aantal per jaar. Het kan natuurlijk zijn dat u uw vergoeding al opgebruikt heeft of dat u geen aanvullende verzekering heeft dan betaalt u de fysiotherapie zelf.

De tarieven voor onze behandelingen zijn te vinden onder praktische zaken.

Als u direct contact met ons opneemt dan verwijzen wij u naar de algemene voorwaarden, die u kunt downloaden bij praktische zaken.

Naast reguliere fysiotherapie bieden wij voor bepaalde aandoeningen en patiëntgroepen passende behandelmethodes en trainingen aan. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten kunnen zelfs de meest specifieke aandoeningen op de juiste wijze behandelen.