U kunt bij ons komen met een doorverwijzing van een arts, maar u kunt ook direct contact opnemen. Wij geven u in beide gevallen een passend advies en zorgen dat u door een gespecialiseerde fysiotherapeut wordt geholpen. Als u zelf contact met ons opneemt wordt uw huisarts wel geïnformeerd, tenzij u anders aangeeft.

Om u gericht te kunnen helpen, hanteren wij altijd een behandelplan. Dit plan komt tot stand door een vraaggesprek en lichamelijk onderzoek voorafgaand aan de behandeling. Daar hechten wij veel waarde aan, omdat u pas goed geholpen kunt worden als duidelijk is wat de klacht en de onderliggende oorzaak is. Wanneer dit duidelijk is, kan er gekozen worden voor (meerdere) geschikte behandelmethodes om de klacht te verminderen of te verhelpen.

De tarieven voor onze behandelingen zijn te vinden onder praktische zaken.

Als u direct contact met ons opneemt dan verwijzen wij u naar de algemene voorwaarden, die u kunt downloaden bij praktische zaken.

Naast reguliere fysiotherapie bieden wij voor bepaalde aandoeningen en patiëntgroepen passende behandelmethodes en trainingen aan. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten kunnen zelfs de meest specifieke aandoeningen op de juiste wijze behandelen.