PRAKTIJKTARIEVEN

Bent u aanvullend verzekerd? Dan zal in veel gevallen de fysiotherapie geheel/ gedeeltelijk vergoed worden tot een maximaal aantal per jaar. Bent u door uw vergoeding heen, of heeft u geen aanvullende verzekering dan betaalt u de kosten zelf. Bekijk onze TARIEVEN FYSIOTHERAPIE 2024  voor behandelingen die u zelf dient te betalen/ niet door uw zorgverzekeraar worden vergoed.

BETALINGSVOORWAARDEN

Deze  betalingsvoorwaarden zijn van toepassing binnen Fysiomix.

CONTACTFORMULIER

Vind u het prettiger als wij contact met u opnemen om een afspraak in te plannen? Dan kunt u ons Intakeformulier invullen. U mag ons natuurlijk ook altijd een email sturen of rechtstreeks een Whatsappberichtje sturen naar een van de fysiotherapeuten in ons team.

EERSTE AFSPRAAK

Voor een optimale behandelproces is het belangrijk om bij een eerste afspraak een geldig identiteitsbewijs en bij iedere afspraak een handdoek mee te brengen. Verder vragen we u om onze online intake en toegestuurde vragenlijsten (per email) voor uw eerste afspraak in te vullen en aan ons terug te sturen.

HUISREGELS

Om ongelukken, incidenten en verwarring te voorkomen heeft Fysiomix HUISREGELS 2023 opgesteld.

PRIVACYVERKLARING

In verband met de Wet Elektronische Gegevensuitwisseling in de zorg die met ingang van 1 juli 2017 is ingetreden heeft Fysiomix deze privacyverklaring 2023-PRIVACYVERKLARING opgenomen.

KLACHTENREGELING

U mag ervan uitgaan dat elke fysiotherapeut zijn vak zo goed mogelijk uitoefent. Heeft u toch klachten over de behandeling of de manier waarop uw fysiotherapeut met u omgaat, dan is het goed om dat kenbaar te maken. Voor uzelf, voor andere patiënten en voor de kwaliteit van de fysiotherapie. Om te beginnen is het de moeite waard om een gesprek aan te gaan met uw fysiotherapeut of contact op te nemen met de praktijk waar deze werkt. Ook kunt u via het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) of via Stichting Keurmerk Fysiotherapie (SKF)  uw klacht kenbaar maken. Levert een bemiddeling niet het gewenste resultaat op of ziet u op tegen de confrontatie met uw fysiotherapeut, dan kunt u ook het Informatie- en Klachtenbureau Gezondheidszorg (IKG) inschakelen. Voor het IKG bij u in de regio kunt u terecht bij het Landelijk Informatiepunt voor Patiënten of lees voor meer informatie de Klachtenfolder_WEB_03WTRMRK