Fysiomix Kind is voortgekomen uit  de praktijk voor Kinderfysiotherapie van Agnes van Loon en Anita van de Plasse. Al meer dan 30 jaar worden in de praktijk kinderen op een speciaal op hen gerichte manier en in speciaal voor hen ingerichte behandelruimtes behandeld. De kinderfysiotherapeuten van Fysiomix Kind richten zich uitsluitend op kinderen.

Agnes van Loon is in 1978 in Deurne begonnen als algemeen fysiotherapeut in de praktijk van Jan Evers in de Derpsestraat. Door de jaren heen is zij zich steeds verder gaan specialiseren in de behandeling van kinderen. In eerste instantie met sensomotorische training, maar in de loop der jaren is kinderfysiotherapie een volwaardige specialisatie geworden. Agnes heeft tot 2013 heel veel kinderen uit Deurne en verrre omgeving in haar behandelkamer gehad. Anita van de Plasse is van 1998 tot 2015 als kinderfysiotherapeut in Deurne werkzaam geweest.

In 2007 is Carine van den Boogert het team komen versterken; Eefke Bongers is sinds 2013 aan Fysiomix Kind verbonden en Marieke Adelaars is in februari 2016 toegetreden tot het team van Fysiomix Kind.