sinds juli 2018 ook geriatrisch fysiotherapeut

Sinds juli 2018 is Joost Bukkems master of Science in de Geriatrische Fysiotherapie.

Hij is binnen Fysiomix daarmee de specialist die de complexe zorg voor ouderen op zich neemt. Kijk bij Therapieën en specialisaties voor meer uitleg over Geriatrische Fysiotherapie.

 

Privacy verklaring in verband met de wet AVG:

U vindt de praivacy verklaring van Fysiomix en Fysiomix Kind hierNIEUW:

We hebben ter informatie een mogelijkheid om de verschillende ziektekostenverzekeringen te vergelijken op de website van Fysiomix opgenomen.

Eefke Bongers begeleidt sinds ruim een jaar vroeg prematuren en hun ouders in het ToP programma; Eefke is geregistreerd begeleidster van dit programma. Kinderen worden hiervoor door hun kinderarts doorverwezen.

Bij Fysiomix Kind kunnen kinderen met overgewicht vanaf deelnemen aan RealFit; een programma van 13 weken waarin jongeren tussen 13 en 18 in een groep onder begeleiding van een fysiotherapeut, een diëtist en een gedragsdeskundige samen aan de slag gaan om een gezonde leefstijl aan te nemen en deze te behouden.Neem voor meer informatie contact op met Fysiomix (0493-317373) of Fysiomix Kind (0493-318651).

In februari 2016 is Marieke Adelaars het team van Fysiomix Kind komen versterken; Fysiomix Kind ziet in haar een zeer gemotiveerd kinderfysiotherapeut, die midden in de ontwikkelingen in de kinderfysiotherapie staat, maar daarbij juist het kind en zijn omgeving centraal stelt.

In september 2015 is Fysiomix in Deurne op het Stationsplein en in Liessel in de Gasterij aan het Pater Aartsplein gestart met trainingsprogramma’s:

Bewegen voor mensen met een (milde) chronische aandoening.

In een 12 weeks trainingsprogramma wordt in 21 bijeenkomsten de basis gelegd om met of ondanks een (milde) chronische aandoening grip te krijgen of houden op kwaliteit van leven.

In kleine groepen tot max. 8 personen met vergelijkbare aandeningen gaat u aan de slag met als resultaat dat verantwoord bewegen een onderdeel gaat uitmaken van uw dag- of weekpatroon.

Meer lezen:

Algemene informatie trainingsprogramma’s:

informatie beweegpakket

Trainingsprogramma voor algemeen conditieverlies:

Trainingsprogramma algemeen conditieverlies

Trainingsprogramma voor: artrose/reuma/langdurige (lage) rugklachten:

Trainingsprogramma bewegingsapparaatproblematiek

Trainingsprogramma voor:suikerziekte/etalagebenen/longaandoeningen/hart- en vaatziekten/beroerte/niet aangeboren neurologische aandoeningen:

Trainingsprogramma interne problematiek